Een nieuwe start.

Ruim een jaar geleden besloot ik een eigen website te starten. De plek waar je meer kon lezen over wie ik ben, en wat ik doe.
Een plan dat niet echt van de grond kwam, mijn radiostream met hier en daar een live programma was wel te beluisteren, maar verder viel er weinig te beleven. Dit kwam deels door te weinig doorzettingsvermogen, maar ook door veel dingen die op dat moment een steeds belangrijkere rol in gingen nemen. Nu probeer ik de draad weer op te pakken, de site is opgefrist, en ook mijn stream heeft een makeover gekregen. Aan dit alles word nog altijd gewerkt, de puntjes moeten immers op de i, maar het begin is er. Dit is hem dus, mijn website. De komende tijd hoop ik meer aan de site toe te voegen, zo komt er op deze blog het een en ander, maar ook op de radio zal het niet stil blijven. Als je dus wilt weten wat me zoal bezig houdt blijf me dan via deze site volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *