Pilotradio is terug!

Eindelijk is het zo ver en mogen we het van de daken schreeuwen!!!

Pilot radio is terug!!

schrikkelweekend

Zoals je gisteren in onze liveshow al hebt kunnen horen zal er in het weekend van 29 februari een groot radio-event plaatsvinden. We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt en er zal nog steeds hard gewerkt worden aan het realiseren van dit project. Webdesign, vormgeving en dat soort dingen zijn op dit moment termen die bij ons de hele dag voorbijkomen om jullie uiteindelijk tijdens het schrikkelweekend te voorzien van prachtige programma’s.

Variatie voert ook dit keer zoals altijd bij ons de boventoon. Mensen die nog nooit radio gemaakt hebben laten wij dit weekend proeven van het prachtige vak. Samen met ons zullen door hen mooie programma’s worden neergezet onder de titel “Melody memory”. Carmen Pots, Chaja Kostense, Morena Lam en Judith van Rozendaal zullen je meenemen op een muzikale reis langs de voor hen meest belangrijke tracks.

Ook programma’s als “Muziektherapie” van Rene van den Abeelen, ‘De Leeuwenkuil” van Edwin Simonis en ‘Ha die Dave” van Dave Donkervoort zul je tijdens dit weekend kunnen horen.

Begin je zondag lekker met een prachtige Playlist samengesteld door Tom Scheerman waarna Bob van der Houven je meeneemt naar zijn muziekwereld.

Ook vaste items die je van onze stream al gewend bent komen voorbij. ‘IetSanders” en ‘Tatjana’s Choice” ontbreken natuurlijk niet.

Op zaterdagavond kun je natuurlijk ook een liveshow van ons verwachten. Dit keer zelfs een hele bijzondere. De studio van Sander in Grave wordt namelijk geopend. Je zult het allemaal meemaken tijdens het schrikkelweekend op pilotradio.nl.

Vanaf nu beluister je onze programma’s zelfs in je favoriete podcastapp. Check het hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *