29-06-2020 Sander Smale – Smale op Ice 22:00

Iedere woensdagavond presenteer ik voor Ice radio Smale op ICE. Met in deze show speciale aandacht voor een Nederlands bandje dat de allereerste steunplaat werdt in de Avondspits.

Gepubliceerd op

Pilotradio is terug!

Eindelijk is het zo ver en mogen we het van de daken schreeuwen!!! Pilot radio is terug!! schrikkelweekend Zoals je gisteren in onze liveshow al hebt kunnen horen zal er in het weekend van 29 februari een groot radio-event plaatsvinden. We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt en er zal nog steeds hard gewerkt worden… Lees verder Pilotradio is terug!

En de nummer 1 is…

Gelukkig nieuw jaar! Op 31 december 2019 kon je tussen 20.00 en 00.00 luisteren naar de beste liedjes van 2019. Heb je dit gemist, of wil je de lijst graag nalezen? Hier staat hij in zijn geheel. Wil je in plaats van de harde cijfers gewoon lekker luisteren? Hier vind je de lijst op spotify,… Lees verder En de nummer 1 is…

Een nieuwe start.

Ruim een jaar geleden besloot ik een eigen website te starten. De plek waar je meer kon lezen over wie ik ben, en wat ik doe. Een plan dat niet echt van de grond kwam, mijn radiostream met hier en daar een live programma was wel te beluisteren, maar verder viel er weinig te beleven.… Lees verder Een nieuwe start.